Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

FLIR ONE Edge, zor erişilen alanları herhangi bir pozisyondan veya açıdan kolayca incelemenizi sağlayan yenilikçi ve sağlam bir termal görüntüleyicidir. Bu akıllı telefonlar için termal kamera kablosuz olarak bağlanır, böylece görüş dışındaki hedefleri inceleyebilir veya tek elle kullanım için telefonunuza veya tabletinize takabilirsiniz. FLIR MSX® teknolojisi ile, sorunun nerede olduğunu açıkça belirlemenize yardımcı olan ayrıntılı termal görüntüler çekebilirsiniz. FLIR ONE uygulaması, ev, otomotiv, ticari elektrik ve mekanik denetim gibi birçok kendin yap (DIY) ve profesyonel uygulamada size sorun giderme ve onarımları doğrulama konusunda rehberlik sağlar. Kablosuz bağlantı sayesinde aynı kamera hem Android hem de iOS cihazları ile kullanılabilir, böylece araçları ekip üyelerinizle kolayca paylaşabilirsiniz. Tüm termal görüntüleriniz ve videolarınız doğrudan mobil cihazınıza kaydedilerek daha sonraki kullanımlar için erişilebilir hale gelir. FLIR Ignite™'a bağlanarak dosyalarınızı anında buluta yükleyebilir, raporlar oluşturabilir, verileri düzenleyebilir, depolayabilir ve paylaşabilirsiniz, böylece daha verimli bir iş akışı elde edersiniz.

Her Yerde Kolayca İnceleyin
Erişilmesi zor veya görüş dışındaki hedefleri mobil cihazınızdan rahatça görüntülerken tarayın ya da FLIR ONE Edge’i akıllı cihazınıza takarak doğal bir tutuşla tek elle çalıştırın.

Sorunları Hızlıca Belirleyin
FLIR MSX (Çok Spektral Dinamik Görüntüleme) ile sorunların nerede olduğunu hızlıca tespit edin ve tanıyın.

Dayanıklı ve Kullanıma Hazır
2,5 saate kadar batarya süresi ve hızlı şarj özellikleri ile FLIR ONE Edge, ihtiyacınız olduğunda kullanıma hazırdır. Bu sağlam kamera, IP54 sertifikalıdır ve 2 metreden düşme testinden geçmiştir.
Teklif Sepetine Ekle
TEKNİK ÖZELLİKLER
Termal Çözünürlük80 × 60 (4,800 piksel)
Pil ÖmrüTahmini 2 saat 30 dakika
Nesne Sıcaklık Aralığı-20°C ila 120°C (-4°F ila 248°F)
Doğruluk±3°C (5.4°F) veya ±5%. Ünite 15°C ila 35°C (59°F ila 95°F) arasında ve sahne 5°C ila 120°C (41°F ila 248°F) arasında olduğunda başlangıçtan 60 saniye sonra uygulanır
Çalışma Sıcaklığı-10°C ila 50°C (14°F ila 122°F), pil şarjı 0°C ila 45°C (32°F ila 113°F)
Nokta ÖlçerEn sıcak, en soğuk ve 3 nokta ölçümü