Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

ORİJİNAL GÜNEŞ IŞIĞI SU ALTI KUANTUM ÖLÇER - Dünyaca ünlü ekin fizyoloğu Bruce Bugbee, PhD tarafından tasarlanan Apogee MQ-210X "orijinal" kuantum ölçer, güneş ışığı altında fotosentetik olarak aktif radyasyonu (PAR) doğru bir şekilde ölçmek için mükemmel olan Apogee'nin daha eski ve daha ekonomik fotodetektörüne sahiptir. , metal halojenür ve yüksek basınçlı sodyum ışıklar. LED'ler dahil diğer ışık kaynaklarını ölçmek için daha yeni tam spektrumlu veya ePAR sensörlerimizi kullanmanızı öneririz.

 

PAR ÖLÇÜMÜ KRİTİK ÖNEMLİDİR - Büyütme ışıklarınızın PAR seviyelerinin ölçülmesi, seralarda, yetiştirme odalarında, çiftliklerde, bahçelerde ve akvaryumlarda bitkilerin ve diğer fotosentetik organizmaların hassas şekilde yetiştirilmesinde en kritik ölçümlerden biridir. Sualtı orijinal kuantum ölçerlerimiz, doğal sularda ve akvaryumlarda biyolojik, kimyasal ve fiziksel süreçler için su altında güneş ışığının, MH ve HPS ışıklarının yoğunluğunu ölçmek üzere özel olarak tasarlanmıştır.

 

SU ALTI DOĞRULUĞU - Su altı PAR ölçümleri, bir sensör hava için kalibre edildiğinde düşük okuyabilir. Bu, %5 belirsizlik içinde tek bir PAR okuması vermek üzere güneş ışığı, MH ve HPS ışıkları altında 400-700 nm arasındaki tüm fotonların yoğunluğunu birleştirerek su altında doğru ölçümler elde etmek için bir daldırma etkisi düzeltme faktörü uygular. Yeni olduğunda doğru olabilen ancak kalibrasyonunu hızla kaybeden hobi sınıfı PAR sayaçlarının aksine, sayaçlarımız yılda %2'den daha az sapma oranıyla kararlıdır.

 

BİLİMSELLER VE CİDDİ YETİŞTİRİCİLER İÇİN - Bazen bitki yetiştirme ışığı ölçerler olarak pazarlanan, ancak insan görüşü için ışığı ölçmesi amaçlanan daha ucuz LUX veya ayak mumu sensörlerinin aksine, ölçüm cihazlarımız, tam olarak bitkiler tarafından fotosentez için kullanılan güneş ışığı, MH ve HPS ışıklarının yaydığı belirli renk dalga boylarının ışık yoğunluğunu µmol m-2 s-1 olarak ölçmelisiniz. 

Teklif Sepetine Ekle
Teknik Özellikler
Kalibrasyon belirsizliği ± %5
Ölçüm tekrarlanabilirliği %1'den az
Kararsızlık (Uzun süreli drift)Yılda %2'den az
Doğrusal olmama%1'den az (3000 µmol mˉ² sˉ¹'ye kadar)
Tepki süresi 1 ms'den Az
Görüş alanı 180˚
Spektral aralık 

370 ila 650 nm

Yön (Kosinüs) tepkisi 

75˚ zenit açısında ± %5

Sıcaklık tepkisi - C başına %0,04
Çalışma ortamı 0 ila 50 C; 30 C'ye kadar %90'dan az yoğuşmasız bağıl nem; 30 ila 50 C arasında %70'den az yoğuşmasız bağıl nem; ayrı sensör 30 m derinliğe kadar suya daldırılabilir
Metre ölçüleri 

126 mm uzunluk, 70 mm genişlik, 24 mm yükseklik

Sensör boyutları 

24 mm çap, 33 mm yükseklik

Kütle

180gr

Kablo

2 m iki iletkenli, blendajlı, TPR kılıflı bükümlü çift tel (yüksek su direnci, yüksek UV kararlılığı, soğuk koşullarda esneklik)

Garanti

Malzeme ve işçilik hatalarına karşı 4 yıl garanti

FOTO / VİDEO GALERİ