Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

FLIR Cx5, birçok patlayıcı ortamda kullanım için sertifikalıdır, bu da gaz, buhar ve toz nedeniyle sıcak iş izni almanıza gerek kalmadan T-Sınıfı taramaları hızlı ve kolay hale getirir. FLIR MSX® (Çok Spektralli Dinamik Görüntüleme) ve 1-Touch Level/Span ile Cx5, potansiyel sorunları hızlı bir şekilde tespit etmenize yardımcı olabilir, bu da tesis performansını artırır. 3.5 inçlik dokunmatik ekran arayüzü kullanımı basit tutar ve 160 × 120 termal çözünürlük size yakındaki hedeflerin doğru sıcaklık ölçümünü sağlar. Dahili FLIR Ignite™ bulut hizmeti, doğrudan veri transferi, depolama ve yedekleme sağlar, bu sayede görüntüler her zaman tüm cihazlarınızda kullanılabilir ve güvenli bir şekilde depolanır. FLIR Cx5'in çantanızda olması durumunda, üretim sahanızdaki mekanik ve elektrik ekipmanlarını araştırmaya her zaman hazır olacaksınız.
Teklif Sepetine Ekle
TEKNİK ÖZELLİKLER
Doğruluk Ambiyans sıcaklığı 15°C ila 35°C (59°F ila 95°F) ve nesne sıcaklığı 0°C'nin üzerinde (32°F), 0°C ila 100°C (32°F ila 212°F): ±5°C (±9°F), 100°C ila 400°C (212°F ila 752°F): ±5%
Dijital Kamera5 MP
Görüntü ModlarıKızılötesi görüntü, Görsel görüntü, MSX (Kızılötesi görüntü üzerine kabartmalı görsel detaylar), Resim içinde resim (Görsel görüntü üzerinde IR bölgesi)
Depolama MedyasıDahili bellek ve Wi-Fi ile entegre FLIR Ignite bulut bağlantısı