Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

Polludrone, referans eşdeğer performans sağlayan tam entegre bir hava kalitesi izleme sistemidir. Polludrone, hava kalitesi, gürültü, koku, hava durumu, radyasyon ile ilgili tüm kritik ortam çevresel parametrelerini izlemek için kapsamlı bir çözümdür. Ayrıca, yer seviyesindeki hava durumu verileri için harici modüller kullanılarak rüzgar hızı, rüzgar yönü, yağış, sel seviyeleri ve görünürlük gibi meteorolojik parametreler izlenebilir. Polludrone, son derece doğru ve uygun maliyetli bir çözümdür - kirleticileri WHO hava kalitesi sınırlarına göre ölçer, ancak analizör teknolojisine dayalı geleneksel bir istasyondan 10 kat daha ucuza mal olur.

Polludrone, Akıllı Şehirler, Havaalanları, Mahalleler, Üniversite Kampüsleri, Okullar, Otoyollar, Tüneller ve yol kenarı izleme gibi akıllı altyapı uygulamaları için ideal bir seçimdir. Polludrone, bir tesisin çevre sağlığını anlamak için mükemmel bir ortam hava kalitesi izleme sistemidir. Polludrone'dan alınan doğru hava kalitesi verileri, karar vericiler tarafından stratejik planlama ve veriye dayalı altyapı ve politika düzeyinde değişiklikler yapmak için kullanılabilir.

Polludrone, PM1, PM2.5, PM10, PM100, Karbon Monoksit (CO), Karbon Dioksit (CO2), Kükürt Dioksit (SO2), Azot Dioksit (NO2), Ozon (O3), Hidrojen Sülfür (H2S), Ortam Gürültüsü, Işık, UV, Sıcaklık ve Nem gibi tüm ana ortam parametrelerini ölçer. Polludrone, daha yüksek doğruluk ve yakın referans verileri sunan patentli e-solunum örnekleme teknolojimizi kullanır.

Polludrone hava kalitesi izleme sistemi, iletişimden bağımsızdır. Cihaz, GSM, WiFi, LoRA, Sigfox, NBIoT gibi çeşitli kablolu ve kablosuz iletişim protokolleri üzerinde çalışarak Oizom bulutu üzerindeki verileri neredeyse gerçek zamanlı olarak iletir. Ek olarak, ağ arızasında veri kaybı olmamasını sağlamak için dahili bir bellek yedeğine sahiptir. Polludrone, Oizom IoT Terminali ile sorunsuz çalışır. Kullanımlar, verileri gerçek zamanlı bir gösterge panosunda, otomatikleştirilmiş raporlarda ve platformdaki akıllı uyarılarda görselleştirebilir. Verilere ayrıca 3. taraf yazılımlara entegrasyon ve süreç otomasyonu için Rest API'leri aracılığıyla erişilebilir. Polludrone, Ulusal Hava Kalitesi İndeksi'ni (NAQI) izlemek için tek durak çözümünüzdür.


POLLUDRONE SERİSİ

POLLUDRONE LITE

PM2.5, PM10, CO2, CO, Gürültü,
Işık, UV Radyasyonu, Sıcaklık,
Nem
POLLUDRONE SMART

PM2.5, PM10, CO2, CO, SO2, NO,
NO2, O3, Gürültü, Işık, UV Radyasyonu,
Sıcaklık, Nem
POLLUDRONE PRO

PM1, PM2.5, PM10, PM100, CO2,
CO, SO2, NO, NO2, O3, H2S, Gürültü,
Işık, UV Radyasyonu, Sıcaklık, Nem


Teklif Sepetine Ekle
ÖLÇÜLEBİLEN PARAMETRELER
  • Ultra İnce Partikül Madde (PM1) – UFPM
  • Solunumda Askıda Partikül Madde (PM2.5) – RSPM
  • Askıda Partikül Madde (PM10) – SPM
  • Toplam Askıda Parçacıklar (PM100) – TSP
  • Karbon Monoksit (CO)
  • Karbon Dioksit (CO2)
  • Kükürt Dioksit (SO2)
  • Azot Dioksit (NO2)
  • Azot Oksit (NO)
  • Ozon (O3)
  • Hidrojen Sülfür (H2S)
  • Ortam Gürültüsü
  • Ortam Işığı ve UV Radyasyonu
  • Sıcaklık, Nem ve Barometrik Basınç Parametreler

Pulludrone hava kalitesi izleme sistemine ilave modüller de eklenebilir;

Lütfen harici modüllerin standart tekliflerin bir parçası olarak gelmediğini unutmayın. Ayrı olarak sipariş edebilir veya Polludrone lite hava kalitesi monitörünü satın alırken dahil edebilirsiniz. Uygulamanıza göre doğru aksesuarları seçmek için lütfen uzman ekibimizle görüşün.

- Yağmur sensörü
- Sel sensörü
- Ultrasonik Rüzgar hızı/yön sensörü modülü
- Solar Şarj Kiti
VERİ AKTARIMI
Polludrone Tarafından İzlenen Hava Kalitesi Verilerine Hava Kalitesi Yazılımı kullanılarak da erişilebilir. Platform, aşağıdaki gibi temel özelliklere sahiptir:

- Hava Kalitesi Verilerine Genel Bakış

- Mikro-analiz Panosu

- Geçmiş Veri Analitiği

- Hava Kalitesi Raporu

- Akıllı Uyarılar

- Geçmiş Veri Kümesi İndirme

Hava Kalitesi Verilerine, güvenli HTTP/MQTT API'leri kullanılarak da erişilebilir. Ayrıca veriler, APIS kullanılarak Herkese Açık ekranlarda, Akıllı TV'lerde, Web Sitelerinde (widget'lar kullanılarak) ve Mobil Uygulamalarda yayınlanabilir.

Bu nedenle, gerçek zamanlı hava kalitesi verileri üzerinde koşullu algoritmalar ve mantık oluşturarak çevresel otomasyon mümkündür.

Çevresel.Ai platformu, Yoğun Hava kalitesi veri ağını kullanarak bir Canlı Hava Kalitesi Haritası da oluşturabilir.
ÖLÇÜM TEKNOLOJİSİ
Algılama teknolojimiz, NDIR, Elektrokimyasal Analiz, Yarı İletken, Optik Ölçüm ve Lazer Saçılım gibi kanıtlanmış çalışma prensipleri üzerinde çalışır. Ayrıca, tescilli "Mikro Aktif Örnekleme"mizin (e-solunum teknolojisi) bir parçası olarak, kontrollü bir ortamda hava numunesi toplama ve izleme için gelişmiş bir emme ve boşaltma sistemine sahibiz. Teknoloji, endüstri standartlarından %13 daha yüksek doğruluk elde etmek için dış ortamın ölçüm üzerindeki etkisini izole eder.

Lazer Saçılımı: Sensör, ekipmanda toplanan hava örneğini kırmak için bir lazer ışını yayar. Bu nedenle parçacıklardan saçılan ışının yoğunluğu parçacık boyutu dağılımı ve konsantrasyon verilerini sağlar.

Elektrokimyasal Analiz: Gaz emisyonu, harici bir potansiyelin uygulandığı yerde elektrokimyasal olarak işlenir. Bu nedenle, CO2, H2S, CH4 gibi her tür, oksidasyon veya indirgeme potansiyellerine bağlı olarak tanımlanabilir.

NDIR: Konumdan yayılan gazlar, hava örneğinin kızılötesi radyasyonla temas ettiği yerde Dağılımsız Kızılötesi Radyasyona maruz kalır. Farklı gaz molekülleri, farklı frekanslarda IR'yi emer. Böylece, absorbe edilen IR miktarı, her gaz halindeki bileşenin hacimsel konsantrasyonunu verir.
FOTO / VİDEO GALERİ