Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

Met One Instruments tarafından geliştirilen ve Acoem tarafından desteklenen SASS ve SuperSASS Toz Örnekleme Araçları, EPA (Çevre Koruma Ajansı) Türleşme gereksinimlerine uyum sağlamak üzere tasarlanmıştır. SASS, 5 kanallı bir örnekleme sistemidir; ve SuperSASS, 8 kanallı, çoklu etkinlik örnekleme sistemidir. SASS, orijinal EPA gereksinimlerine uyar ve SuperSASS, eyalet ve yerel otoriteler tarafından önerilen avantajları ekler. Her iki model de Met One Instruments tarafından öncülük edilen kavramları kullanır, bu kavramlar arasında kontaminasyonu önleyen Canister, güneş radyasyonu kalkanı ve modüler tasarım bulunmaktadır. SASS ve SuperSASS, sadece EPA spesifikasyonlarına uymakla kalmaz, aynı zamanda EPA ve California Hava Kaynakları Kurulu (CARB) saha çalışmalarında kanıtlanmış bir şekilde spesifikasyonları aşar.
Teklif Sepetine Ekle
TEKNİK ÖZELLİKLER
Analiz Edilen UnsurlarPM2.5 Kütle ve İz Elementler, PM2.5 Organik ve Elementel Karbon, PM2.5 Sülfat Nitrat ve Diğer İyonlar, PM2.5 Elementleri
Kanal SayısıSASS: 5, SuperSASS: 8
Akış HızıHer bir kanal için 6.7L/dk ±%2 (Kontrollü kanallar), Her bir kanal için 6.9L/dk (Kritik Orifis Kanallar)
GirişKeskin Kesim Siklon
Filtre Boyutu47 mm .çaplı FRM Filtresi
Kaydedilen ParametrelerOrtam Sıcaklığı, °C(-30 - 50), Filtre Sıcaklığı, °C (-30 - 50), Örnek alma başlangı tarihi ve saati, Örnek alma durma tarihi ve saati,cihazın durumu, hacimsel akış hızları (L/dk) ve Hacim(m3/Saat)
Kayıt Aralığı5 Dakikalık ortalamalar
GüçPompa Sistemi ve Fan için 110AC/60 Hz giriş ve 12 VDC