Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

AM-001 ölçüm cihazı montaj braketini ve braket uzunluğunu karşılamak için yaklaşık 0,17 m kablo içerir. Tam spektrumlu sensör,güçlendirilmiş bir silikon fotodiyot ve sağlam, kendi kendini temizleyen sensör muhafazası tasarımı, akrilik difüzörlü anodize alüminyum gövde ile özel optik filtreler içerir. 

 

Ölçüm cihazının bir örnekleme ve günlük modu vardır ve entegre bir günlük toplamı mol m-2 d-1 olarak kaydedecektir. Numune modu, 99 adede kadar manuel ölçümü kaydeder. Günlük modu, her 30 saniyede bir ölçüm yapmak için ölçüm cihazını açar/kapatır. Cihaz her 30 dakikada bir altmış 30 saniyelik ölçümün ortalamasını alacak ve ortalama değeri hafızaya kaydedecektir. Sayaç 99 adede kadar ortalama saklayabilir, dolduğunda en eski ölçümün üzerine yenilerini yazmaya başlar. 48 ortalama ölçümden entegre bir günlük toplam kaydedilecektir (24 saatlik bir süre). Numune ve günlük ölçümleri LCD ekranda veya veriler bir bilgisayara indirilerek incelenebilir, ancak entegre günlük toplam yalnızca veriler bir bilgisayara indirilerek görüntülenebilir. Verileri bir bilgisayara indirmek için AC-100 iletişim kablosu (standart bir USB kablosu çalışmaz) ve ApogeeAMS yazılımı gerekir. 

Teklif Sepetine Ekle
Teknik Özellikler
Kalibrasyon belirsizliği ± %5
Ölçüm aralığı 0 ila 4000 µmol mˉ² sˉ¹
Ölçüm tekrarlanabilirliği %0,5'ten az
Kararsızlık

Yılda %2'den az

Doğrusal olmama %1'den az (4000 µmol mˉ² sˉ¹'ye kadar)
Tepki süresi  1 ms'den Az
Görüş alanı 180˚
Spektral aralık 

389 ila 692 nm ± 5 nm (yanıtın maksimumun %50'sinden büyük olduğu dalga boyları)

Yön (Kosinüs) tepkisi 75˚ zenit açısında ± %5
Azimut hatası %0,5'ten Az
Eğim hatası %0,5'ten az
 Sıcaklık tepkisi -0,11 ± %0,03 C başına
Günlük toplamda belirsizlik %5'ten Az
Dedektör Silikon fotodiyot
Gövde Akrilik difüzörlü eloksallı alüminyum gövde
IP derecelendirmesi IP68
Çalışma ortamı 

0 ila 50 C; 30 C'ye kadar %90'dan az yoğuşmasız bağıl nem; 30 ila 50 C arasında %70'den az yoğuşmasız bağıl nem; ayrı sensörler 30 m derinliğe kadar suya daldırılabilir

Metre ölçüleri 

126 mm uzunluk, 70 mm genişlik, 24 mm yükseklik

Sensör boyutları 

24 mm çap, 37 mm yükseklik

Kütle

180 gr

Kablo 

Yaklaşık 0,17 m ekranlı, TPR kılıflı bükümlü çift tel (yüksek su direnci, yüksek UV kararlılığı, soğuk koşullarda esneklik)

Garanti

Malzeme ve işçilik hatalarına karşı 4 yıl garanti

Uygulamalar
Tipik uygulamalar, dış ortamlarda, seralarda ve büyüme odalarındaki bitki kanopileri üzerinde PPFD ölçümü ve aynı ortamlarda yansıyan veya gölgelik altı (aktarılan) PPFD ölçümlerini içerir.
Aksesuarlar
Ücretsiz koruyucu taşıma çantası ile birlikte gelir.