Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

EL-WiFi-TPX+, yüksek doğrulukta dijital kalibre edilebilir termistör probu ve gelişmiş alarm işlevselliğine sahip Wi-Fi bağlantılı bir sıcaklık veri kaydedicisidir.

Cihaz, sıcaklığı (-40 ile +125°C arasında) kaydeder ve bu verileri Wi-Fi aracılığıyla EasyLog Cloud hesabınıza yükler.

EasyLog Cloud (video izle), kullanıcı dostu bir veri depolama ve cihaz yönetimi platformudur. Bu, dünyanın herhangi bir yerinden, 7/24, internet özellikli herhangi bir cihaz (internet tarayıcısı veya mobil uygulama aracılığıyla) kullanarak verilerinizi görüntülemenize, analiz etmenize ve raporlamanıza olanak tanır.

EasyLog Cloud, örnekleme hızı (10 saniye ile 12 saat arası), aktarım hızı (1 dakika ile 24 saat arası) ve alarm seviyeleri gibi cihaz ayarlarını yapılandırmak için de kullanılabilir.

Kullanıcı tarafından seçilebilen alarm seviyeleri aşıldığında, EL-WiFi-TPX+ yerleşik bir yanıp sönen ışığı ve sesli uyarıyı tetikler. Bunlar, eldeki herhangi bir kişiye bir sıcaklık sorunu olduğunu bildirerek, onlara hızlı, düzeltici eylem düzenleme fırsatı vererek, sıcaklığa duyarlı ürünlere zarar verme potansiyelini önleyebilir. Bunlar, Wi-Fi sinyaline bağlı olmaksızın EasyLog Cloud'dan tamamen bağımsız olarak tetiklenir.

Bunun da ötesinde, EasyLog Cloud, seçtiğiniz bir adrese alarm bildirim e-postalarını yapılandırmak için kullanılabilir; Cihazın kapsamlı yerel alarmını pekiştirmek için hızlı, uzaktan uyarı.

Tüm cihaz alarmları ve olayları, cihazın EasyLog Cloud'daki Olay Günlüğüne kaydedilir. Kullanıcılar bunları görüntüleyebilir ve onaylayabilir, ayrıca muhtemelen yapılan işlemleri veya gereken işlemleri detaylandıran yorumlar bırakabilir.

EL-WiFi-TPX+, dijital kalibre edilebilir termistör probları kullanır. Bu, cihazın beklenen doğrulukta ölçüm yaptığına dair kanıt gerektiren uygulamalar için büyük bir avantajdır: cihazınız için kalibrasyon sertifikasını yenilemek artık her zamankinden daha kolay. UKAS izlenebilir kalibrasyon sertifikasına sahip bir yedek prob sipariş edin, ardından yeni kalibre edilmiş probu eskisiyle değiştirin. Hepsi bu kadar. Cihazınızı uzun süre devre dışı bırakmanıza gerek yok ve veri kaydınızda kesinti yok.

Cihaz, şarj edilebilir pil ile çalışır, ancak, ayrı olarak satın alınan bir şebeke güç adaptörünü (PSU USB-UK, PSU USB-EU veya PSU-5VDC-USB-USA) kullanarak kalıcı olarak güç vermeyi seçebilirsiniz.


•-40 ile +125°C arasındaki sıcaklığı ölçer
•Sıcaklık verilerini EasyLog Cloud hesabınıza otomatik olarak kaydederek, verileri internet tarayıcısı veya mobil uygulama aracılığıyla kablosuz olarak görüntülemenize olanak tanır
•Yerleşik uyarı ışığı ve siren ile yapılandırılabilir yüksek ve düşük alarmların yanı sıra EasyLog Cloud aracılığıyla yapılandırılan e-posta bildirimleri
•3m kablolu dijital kalibre edilebilir prob
•Yeniden kalibrasyon için hizmetten çıkarmaya gerek yok, sadece probu değiştirin
•Canlı verileri gösteren LCD ekran
•Güç: şarj edilebilir pil veya şebeke gücü (adaptör ayrıca satılır)
•Ücretsiz PC yazılımı veya mobil uygulama kullanarak kolay cihaz kurulumu
Teklif Sepetine Ekle
TEKNİK ÖZELLİKLER
 Pil ömrü >6 ay
 USB besleme gerilimi (@500mA) 5Vdc typ. 4.5-5.5 Vdc
 Çalışma sıcaklığı aralığı -20... 60 °C ( -4...140 °F)
 Kayıt süresi (kullanıcı tarafından yapılandırılabilir) 10dk typ.
10sn-12sa.
 İletim süresi (kullanıcı tarafından yapılandırılabilir) 1sa. typ.
1dk-24 sa.
 Sıcaklık ölçüm aralığı -40...125°C (-40...257 °F)
 Sıcaklık ölçüm çözünürlüğü 0.01 (0.02) °C (°F)
 Sıcaklık görüntüleme çözünürlüğü 0.01
 Sıcaklık hassasiyeti ±0.2/±0.4 (-15 to +80/ +5 to +176) C/°F
 IP KorumaKaydedici IP42, Prob IP67
 Boyutlar 82 x 70 x 36mm (3.22 x 2.75 x 1.41")