Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

iVIBEseismic, Anahtar Teslim'in birleşik gürültü ve titreşim monitörüdür. Kullanıcılara herhangi bir ortamda gürültü ve titreşimi yerinde izlemek için basit ve güvenilir bir yaklaşım sunar.

 

  • Kullanıcılara, gürültü ve titreşim seviyelerini etkin bir şekilde izlemek ve sitenizin uyumluluğunu sağlamak için gereken ölçümleri ve verileri sağlayacaktır.
  • iVIBEseismic, sitelerin uzaktan izlenebilmesi için internet bağlantısı ile geliştirilmiştir, bu da onu uzak veya birden fazla siteyle ilgili verilere başka bir konumdan erişmesi gereken herkes için mükemmel bir çözüm haline getirir.
  • Veriler, izleme, analiz ve raporlama için gerçek zamanlı olarak mevcuttur ve internet bağlantısı olduğu sürece herhangi bir yerden PC, mobil veya tablet üzerinden erişilebilir.
Teklif Sepetine Ekle
Uygulamalar
  • iVIBEseismic, bir site elektrik kesintisi durumunda 48 saate kadar kesintisiz çalışma ve kayıt sağlayan dahili bir NiMH şarj edilebilir pil ile birlikte gelir ve bu sayede önemli verilerden asla mahrum kalmazsınız. Ayrıca sahada elektriğin olmadığı yerlerde, güneş ve rüzgar enerjisi sistemimiz ve harici eğlence aküleri ile şebekeden bağımsız olarak da kullanılabilir.
  • iVIBEsismik sonuçlar, Google® Earth'te gösterilen 3D görüntüler, canlı okumalar ve site yerleşimleri ile 3D site haritasında da görüntülenebilir.