Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

The Radiation Alert Ranger® tesiste veya sahada ölçüm yapmak için hafif, sağlam bir nükleer radyasyon dedektöründe maksimum performans sunar. Endüstriyel ortamlar düşünülerek tasarlanmış olmasına rağmen, laboratuvarda sevdiğiniz tüm özelliklere sahiptir. Radyasyon Uyarısı Ranger®, düşük alfa, beta, gama ve x-ışınları seviyelerine karşı mükemmel hassasiyet sunan küçük, elde taşınabilir bir dijital ölçüm cihazıdır.

Ranger radyasyon detektörü ayrıca arkadan aydınlatmalı bir dijital ekrana, kırmızı bir sayım ışığına ve algılanan her sayımla birlikte çalan alarma sahiptir. Diğer özellikler arasında seçilebilir uyarı seviyeleri, ayarlanabilir bir zamanlayıcı ve kaydırmalar için isteğe bağlı bir silme testi plakası bulunur.

  • Ücretsiz Observer USB Yazılımı
  •  Ücretsiz Observer BLE Yazılımı
  • Opsiyonel Bluetooth Modülü
    Dahili bellek ve ücretsiz Observer USB Yazılımı (yalnızca Windows®), verilerinizi indirmenize ve bilgisayar alarmları ayarlamanıza olanak tanır. İsteğe bağlı Blue Tooth modülüyle, Google App Store'dan
  • Free Radiation Alert® Observer BLE uygulamasını indirebilir, burada dedektörünüzden gelen okumaları android cihazınızda görüntüleyebilir, örnek okumaları ve açıklamaları etiketleyebilir, zamanlı sayımlar alabilir, GPS verilerini ekleyebilir ve kayıtlı anket dosyanızı gönderebilirisiniz.
  • Cihazda ayarlanan alarmlar, android cihazınızda da etkinleşecektir.
Teklif Sepetine Ekle
Teknik Özellikler
ÇıkışlarFree Observer kullanımı ve USB PC'ler için USB Yazılımı İlave Bluetooth Seçeneği mevcuttur: Free Observer BLE Uygulaması ile kullanım için cihazınızı Android mobil cihaza kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. 
EkranArkadan aydınlatmalı grafikli LCD ekran
DedektörDahili Halojenle söndürülmüş, ince mika pencereli kompanze edilmemiş GM tüp, 1,4-2,0 mg/cm2 alan yoğunluğuna sahip. Pencerenin etkin çapı 45 mm'dir (1,77 inç).
Ölçüm Aralıkları

mR/hr – .001 (1µR) - 100

CPM – 0 - 350,000

µSv/hr – .01 - 1000

CPS – 0 – 5000

Toplam : 1 – 9,999,000

Enerji HassasiyetiAlfa'yı 2 MeV'ye kadar algılar. .16 MeV'ye kadar Beta'yı algılar; 1 MeV'de tipik saptama verimliliği yakl. %25 Dedektör penceresinden Gama'yı 10 KeV'ye kadar algılar. 3340 CPM/mR/sa (137Cs). 125I için saptanabilir en küçük seviye temasta .02 µCi'dir.
IşıkHer bir radyasyon olayıyla birlikte kırmızı LED yanıp söner
Ses GöstergesiDahili alarm (sessiz çalışma için kapatılabilir)
Alarm Ayarları mR/sa .001 – 100 ve CPM 1 – 350.000. Titreşimli bip sesi uyarı verir. mR/hr / CPM ve µSv/hr / CPS için ayarlanabilir uyarı seviyeleri kullanılır. 70db @ 1m. Ayarlanan alarm eşiğine ulaşıldığında, Zamanlayıcı modundayken alarm çalacaktır.
Isı Aralığı -10° ‘den  +50°C (14° ‘den 122°F)
Nem 10% ‘dan 70%’e (Yoğuşmasız)
Ebat 140 X 68 X 33 mm (5.5 X 2.7 X 1.3)
Ağırlık291g
Uygulamalar
  • NORM (Doğal Olarak Oluşan Radyoaktif Malzeme) kontaminasyonu için araştırma, Brüt silme sayımı
  • Hurda ve Metal Tarama,
  • Düşük enerjili radyonüklid tespiti.
FOTO / VİDEO GALERİ